O nama

Istorijat firme Ekotehnika d.o.o Žabalj

Istorijat

[dropcaps]E[/dropcaps]kotehnika d.o.o. je osnovana u junu 1997. godine, sa osnovnom delatnošću servisirnja I prodaje viljuškara. Osnivač I prvi direktor je Dragan Milovanović. Sve do septembra 2000. godine, naša firma je radila popravke I promet domaćih viljuškara Indos I Pobeda. Od 2000. godine, firma sklapa partnerski posao sa nemačkom firmom „Gruma“, i počinje uvoz „LINDE“ viljuškara. Uporedom sa uvozom razvija se i servis koji je kasnije postao osnova firme. Za 14 godina uspešne saradnje Ekotehnika je uvezla i remontovala preko 350 Linde viljuškara i postala lider u svom regionu. Danas se firma „Ekotehnika md doo„ nalazi u Žablju na novoj lokaciji u novom objektu površine 1500m sa stručnom ekipom od 14 članova.

EKOTEHNIKA je Vaš kompetentan i pouzdan partner za polovne viljuškare marke LINDE, kao i teleskopske viljuškare( telehendere) marke MERLO. Naravno naš rad i poslovanje ne bi bilo potpuno bez dugogodišnjeg partnera GRUMA iz Nemačke, koji nam pomaže da plasiramo proverene i dobro održavane polovne mašine.

PRONAĐITE SADA VAŠ ODGOVARAJUĆI VILJUŠKAR.

U okolini Novog Sada, u mestu Žabalj nalazi se veliki centar polovnih viljuškara, dodatnih uređaja, rezervnih delova i opreme renomiranih proizvođača Linde, Merlo, Kaup, Grammer….itd. Da li vam je potreban čeoni viljuškar u varijantama dizel, gasni(LPG), električni ili neke namenske varijante kao što su bočni i ručnovođeni paletni slagači, teleskopski i vanternski, u raznim nivoima opreme, sve to možete naći u Ekotehnika md, čije je poslovanje prilagođeno Vašim potrebama. Veliki izbor mašina kao i dobar odnos cene i kvaliteta svrstavaju našu firmu u sam vrh u ovoj branši. Preko 600 remontovanih i prodatih Linde viljuškara govori o poverenju koje nam ukazuju naši klijenti. Ekotehnika md se sastoji iz 4 sektora:

  1. Sektor uvoza i prodaje viljuškara
  2. Sektor servisa i održavanja
  3. Sektor rentiranje
  4. Sektor prodaje rezervnih delova
Servis 100%
Pouzdanost 100%
Usluge 100%
Back to top